Home

Copyright © by Sylwia Rinkel

Laatste update op: 21 september 2017

Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer

Sylwia Rinkel  |  Syl Art

Noord Brabantlaan 74  |  Eindhoven  |  Nederland

+31 (0)6 48623377  |  info@syl-art.nl


Home Art Galerie  Exposities Contact 
About Sylwia In de media Opdrachten Links

ABOUT SYLWIA

Mijn naam is Sylwia Rinkel. Bij mij kunt u terecht voor Portret en Kunstschilder opdrachten, vrije verkoop van schilderijen uit voorraad en Fotografie opdrachten zoals Fotoshoots en Reportages.

Aan huis heb ik mijn eigen Schilders Atelier en Fotostudio waar ik mijn creativiteit met heel veel passie en plezier uit.


Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd in schilderen, fotografie en photoshop. Eén van mijn opleidingen was de Fotografie Vakopleiding in Boxtel.


Mijn kracht ligt in de creativiteit en de oprechte belangstelling in de medemens.

Wat ik wil is met jou een Schilderij of Fotoshoot maken waar jij vol trots en plezier nog jaren van zult genieten. Mijn insteek is informeel, samen met jou werken we aan hetzelfde doel, een leuke ervaring met het mooiste eindresultaat.
De portretten maak ik met heel veel plezier en gevoel, ik ga een band aan met diegene die ik schilder en dat maakt het prachtig. Een geschilderd portret moet, vind ik, geen momentopname zijn, maar de persoon laten zien. Het moet een aanvulling zijn naast een foto of herinnering en een bijzonder persoonlijk portret zijn.


Naast karakterisering en gelijkenis streef ik ook naar een schilderij die spreekt en uitstraling heeft. Hiervoor gebruik ik vele technieken die ook vaak in één opdracht verwerkt worden.


Als u een portret schilderij wenst te laten maken overleggen we uiteraard eerst vrijblijvend. Meestal maken we vervolgens een afspraak bij mij in het atelier in Veldhoven, waar we bespreken hoe het zou moeten worden. In het gesprek probeer ik een compleet beeld van de geportretteerde te krijgen. Mocht u geen mooie foto's hebben dan is de mogelijkheid om hier in de fotostudio een uitgebreide serie foto's te maken.

De uitdaging voor mij is om naast gelijkenis ook iemand te karakteriseren.

Afhankelijk van de keuze van verf techniek, formaat en aantal personen kan het wel een aantal weken kosten om een portret te voltooien.


Een aantal van de op de site getoonde schilderijen zijn nog te koop. Als u interesse heeft bent u van harte welkom in Veldhoven om, uiteraard vrijblijvend, de werken te bekijken. U kunt ook contact met mij opnemen via de mail of op mijn telefoonnummer 06-48623377

                                   Groetjes,