Home

Copyright © by Sylwia Rinkel

Laatste update op: 21 september 2017

Algemene Voorwaarden  |  Disclaimer

Sylwia Rinkel  |  Syl Art

Noord Brabantlaan 74  |  Eindhoven  |  Nederland

+31 (0)6 48623377  |  info@syl-art.nl


Home Art Galerie  Exposities Contact 
About Sylwia In de media Opdrachten Links

Portret schilderij in opdracht

Wilt u zich onderscheiden met iets écht bijzonders? En overweegt u om een portret van uzelf, uw geliefde, kind, vader of moeder te laten schilderen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.


Ik streef als portretschilder naar portretten die méér zijn dan een weergave van de werkelijkheid, portretten die niet alleen treffend zijn qua gelijkenis, maar ook karakter hebben en dynamiek uitstralen. Kortom: Portretten met uitstraling!

Een goed portret is meer dan een knap nageschilderd plaatje. Een goed portret laat ook de mens áchter het plaatje zien!


Schilderij in opdracht

Bent u op zoek naar een schilderij, maar kunt u nu net niet vinden waar u naar op zoek bent? Dan kunt u door mij ook een schilderij in opdracht laten maken. In overleg is veel mogelijk. Daarnaast is mijn vrij werk ook voor de verkoop beschikbaar. Deze kunt u hier bekijken of tijdens één van de exposities.

Fotografie

Naast mijn atelier heb ik ook een fotostudio aan huis. Deze gebruik ik om Fotoshoots te maken. Mocht u interesse hebben in een fotoshoot zakelijk dan wel prive dan kan ik wellicht ook daar in iets voor u betekenen. Om u een indruk te geven kunt u hiernaast en impressie zien van projecten die ik al heb gedaan. Ook een fotoshoot in combinatie met een portret schilderij behoort tot de mogelijkheden.


Mocht u na het lezen van alle informatie van deze pagina geintereseerd zijn of wilt u gewoon meer informatie neem dan vrijblijvend contact met mijn op en zal ik alle tijd nemen om u meer informatie te geven of u alle antwoorden te geven. U bent ook van harte welkom hier in mijn atelier en fotostudio na het maken van een afspraak, of ik kom ook graag bij u langs.


Klik hier om naar de contact pagina te gaan

Als cadeau bij een jubileum, een bijzondere verjaardag, als dierbare herinnering (postuum portret), een zilveren of gouden bruiloft, om een bijzondere leeftijd vast te leggen, of gewoon zomaar, er zijn vele aanleidingen waarom men een mooi portretschilderij wil laten maken. Samen kunnen wij bespreken wat voor u de beste keuze is en mogelijkheden zijn. Want een portret laten maken is geen standaard klusje, dit is maatwerk en moet volledig passen bij uw wensen.


Ik schilder al mijn werken met diverse technieken op diverse materialen zoals linnen en panelen in allerlei formaten. De keuze in formaten is heel groot en kunnen we afhankelijk van uw wensen in onderling overleg bepalen.

Hebt u een specifieke vraag over het laten schilderen van een portret, kinderportret of een zakelijk portret? Of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op. U bent altijd van harte welkom in mijn atelier aan huis in Veldhoven, of ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

OPDRACHTEN